Hieronder vind je mijn online cursus aanbod over autisme. Je kunt deze cursussen in je eigen tijd volgen. Door op de cursus te klikken kom je op een pagina met meer informatie over de cursus. De cursussen gaan over onderwerpen die voor kinderen met autisme van belang zijn. Je zult met deze kennis het gedrag van de kinderen met autisme beter begrijpen.
Om je een indruk te geven zitten er in de cursus 1a prikkels, ik zorg voor mijzelf enkele gratis lessen.

Cursus: Kennis als basis van kijken naar gedrag.
De cursussen 1a t/m 1f horen bij elkaar, ze vormen samen de cursus ‘Kennis als basis van kijken naar gedrag’. Ik raad je aan deze cursussen in volgorde te volgen. Al zijn het op zichzelf staande cursussen en kun je ze ook los volgen. Ik ga steeds in de desbetreffende cursus ervan uit dat je de kennis bezit van de vorige cursus. Goed om te weten is dat de cursussen SKJ geaccrediteerd zijn. Voor alle zes de modules samen ontvang je 14.25 punten bij het SKJ.
Het doel van de cursussen is dat je vanuit kennis naar gedrag van kinderen met autisme kan kijken. Dit maakt het makkelijker voor jou om over de ontwikkeling van de kinderen na te denken. Het blijft altijd puzzelen voor ons om te achterhalen wat de reden van het gedrag is. Deze reden is er wel, ik leer je hoe je hypotheses kan opstellen om die reden te achterhalen.

Ben je opzoek naar cursussen op locatie, klik dan hier.