Je bent vast naar deze site gekomen met scholingswensen. Ik bied scholing aan. Dit doe ik zowel op de geplande datums die terug te vinden zijn bij de agenda, als bij bedrijven via “In Company” cursussen. Met mijn praktijkervaring sluit ik makkelijk aan bij wat je als professional tegenkomt tijdens het werken met kinderen en jongeren met autisme. Daardoor kan ik de kennis goed koppelen aan de praktijk.

De online cursussen die ik geef zijn geaccrediteerd bij het SKJ voor in totaal 14.25 punten. De cursus ‘Gedrag van kinderen met autisme begrijpen.’ is goedgekeurd bij het SKJ voor 40 punten. De punten zijn een pre voor medewerkers en instellingen. Je behaalt op deze manier ook de kwaliteitspunten voor de registratie bij het SKJ. Anderszins wil je soms ook verdieping van kennis en tevens de link met de praktijk op de werkvloer. Of als je vast loopt met begeleiding/behandeling van specifieke jongeren. In dat geval kom ik graag naar jullie toe met een op maat gemaakte cursus. Dit om samen het gedrag van deze jongere met jullie te onderzoeken.

Klik hier op het contactformulier. Vul je wensen voor scholing in. Vervolgens neem ik zo snel mogelijk contact op om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Daarnaast kan je op mijn pagina cursus aanbod de online cursussen vinden. De cursussen zijn allemaal los te volgen. Let op de serie 1a tot en met 1f zijn op volgorde gemaakt en vormen samen een geheel. Deze cursus heet: Kijken naar gedrag vanuit kennis. Ook deze cursus is geaccrediteerd bij het SKJ.
Ik zie in de praktijk dat prikkelverwerking, motoriek, motorplanning, executieve functies en emoties veel invloed hebben op het gedrag van kinderen met autisme. In deze online cursussen leer je dan ook meer over deze onderwerpen. Zo kun je het gedrag van kinderen met autisme beter begrijpen. Dit leidt ertoe dat je beter kan aansluiten bij de behoefte van het kind, waardoor ontwikkeling makkelijker op gang komt.