1d Executieve functies

In deze cursus ga ik uitleggen wat executieve functies zijn. Executieve functies hebben we nodig om tot handelen te komen. Ze helpen ons denken en doen.
Kinderen met autisme hebben moeite met de executieve functies. Je weet hoe slim het kind is, maar je ziet het kind keer op keer vastlopen tijdens handelingen. Grote kans dat dit te maken heeft met executieve functies.
Het is goed te ontdekken met welke executieve functies het kind moeite heeft. Dan kan je het kind namelijk helpen die executieve functies te versterken. Én weet je ook hoe het kind te helpen in het dagelijks leven met zijn problemen in de executieve functies om op een goede manier de dag door te komen.

Cursus Instructeur

Annemieke Annemieke Auteur

Ik ben Annemieke. Ik werk sinds mijn 20ste met kinderen met autisme. In al deze jaren heb ik een heleboel ervaring opgedaan en deze samengebracht met kennis over verschillende gebieden. Ik ben alle kinderen waarmee ik heb mogen werken erg dankbaar. Doordat zij mij mee hebben genomen in hun wereld ben ik ze steeds beter gaan begrijpen. Dit alles heb ik samen gebracht in mijn cursussen.. Op het tabblad ‘wie ben ik’ kan je meer lezen over mijn achtergrond.

Cursus executieve functies

95,00
5 toegang

Deze cursus duurt 2,5 uur. Bij succesvol afronden ontvang je een certificaat. Bij het SKJ krijg je 2.25 punten voor deze cursus.

Cursus + Coaching

140,00
5 toegang

Bij deze cursus is een uur digitale coaching inbegrepen.

Gehele cursus

525,00
5 toegang

Bij deze optie ontvang je alle zes onderdelen van de cursus “Kennis als basis van kijken naar gedrag”.