1c Motorplanning

In deze online-cursus leg ik uit wat motorplanning is. Motorplanning gaat over het aansturen van je lichaam en veel kinderen en jongeren met autisme die ik ken, hebben problemen met hun motorplanning.
Ik vind het belangrijk dat mensen deze problemen ook gaan herkennen als motorplanningsproblemen in plaats van ‘probleemgedrag’.
Ken jij kinderen die moeite hebben met bewegen? Dat houdt in dat ze soms onhandig zijn, moeite hebben met automatiseren en/of vaak een verkeerde timing hebben.
Dan raad ik je deze cursus aan. Ten eerste ga je door mijn cursus de motorplanningsproblemen beter begrijpen en ten tweede krijg je inzicht wat je kan doen om te helpen.

Cursus Instructeur

Annemieke Annemieke Auteur

Ik ben Annemieke. Ik werk sinds mijn 20ste met kinderen met autisme. In al deze jaren heb ik een heleboel ervaring opgedaan en deze samengebracht met kennis over verschillende gebieden. Ik ben alle kinderen waarmee ik heb mogen werken erg dankbaar. Doordat zij mij mee hebben genomen in hun wereld ben ik ze steeds beter gaan begrijpen. Dit alles heb ik samen gebracht in mijn cursussen.. Op het tabblad ‘wie ben ik’ kan je meer lezen over mijn achtergrond.

Cursus motorplanning

95,00
5 toegang

Deze cursus duurt 2 uur. en een kwartier. Bij succesvol afronden ontvang je een certificaat. Bij het SKJ krijg je 2.25 punten voor deze cursus.

Cursus + Coaching

140,00
5 toegang

Bij deze cursus is een uur digitale coaching inbegrepen.

Gehele cursus

525,00
5 toegang

Bij deze optie ontvang je alle zes onderdelen van de cursus “Kennis als basis van kijken naar gedrag”.