1e Emotie & emotieregulatie

In deze cursus leg ik uit hoe kinderen emoties ontwikkelen en leren hier mee om te gaan. Ik ga dan met name dieper in op de emotieregulatie en het “vol zitten met emoties”.
Kinderen en jongeren met autisme maken veel situaties mee waardoor ze geraakt worden. Het is aan ons om ze te leren omgaan met de emoties en ze te leren hoe ze deze op een goede manier kunnen uiten.
Daarnaast hoop ik je meer inzicht te geven in waar de emoties vandaan komen, waardoor het makkelijker is om begrip op te brengen in moeilijke situaties.

Cursus Instructeur

Annemieke Annemieke Auteur

Ik ben Annemieke. Ik werk sinds mijn 20ste met kinderen met autisme. In al deze jaren heb ik een heleboel ervaring opgedaan en deze samengebracht met kennis over verschillende gebieden. Ik ben alle kinderen waarmee ik heb mogen werken erg dankbaar. Doordat zij mij mee hebben genomen in hun wereld ben ik ze steeds beter gaan begrijpen. Dit alles heb ik samen gebracht in mijn cursussen.. Op het tabblad ‘wie ben ik’ kan je meer lezen over mijn achtergrond.

Cursus emotie & emotieregulatie

95,00
5 toegang

Deze cursus duurt 2 uur en een kwartier. Bij succesvol afronden ontvang je een certificaat. Bij het SKJ krijg je 2.25 punten voor deze cursus.

Cursus + Coaching

140,00
5 toegang

Bij deze cursus is een uur digitale coaching inbegrepen.

Gehele cursus

525,00
5 toegang

Bij deze optie ontvang je alle zes onderdelen van de cursus “Kennis als basis van kijken naar gedrag”.